Hirmutavad põhjused, miks peaksid juba täna loobuma mikrolaineahju kasutamisest

 (3)

Hirmutavad põhjused, miks peaksid juba täna loobuma mikrolaineahju kasutamisest
Foto: depositphotos.com

Uuringuid kinnitavad, et mikrolaineahjus toidu valmistamine (keetmine, ülessoojendamine, sulatamine jne) on palju ohtlikum, kui tavaline inimene suudaks isegi ette kujutada, vahendab Remedyway.ee.

Igas mikrolaineahjus tekib elektromagnetväli sagedusega 2,45 GHz ehk gigahertsi (võrdluseks: 1 gigaherts (GHz) = miljard hertsi, kodus elektrijuhtmete ümber tekkiv elektromagnetväli on 50 Hz). Need lained kontakteeruvad toidus olevate toiteainete molekulitega ja muudavad nende polaarsust iga laine vältel st miljoneid kordi sekundis. Molekulid deformeeruvad, osa nendest hävivad, ioniseeruvad (kaotavad või omandavad elektroni). Mõnede aminohapete struktuur muutub, tekivad nende sünteetilised isomeerid, milliseid inimese organism ei ole võimeline omastama (samuti, nagu ei omasta transrasvasid), nad toimivad toksiliselt, eriti neerudele ja närvisüsteemile.

Toiduainetes väheneb vitamiinide sisaldus, hävivad mitmed bioaktiivsed ained, ensüümid. Toiteainete väärtus langeb 60-90%.

Väga ohtlik on soojendada mikrolaineahjus pakendis olevat toitu (pitsa, praetud külmutatud kartulid, vahvlid, popkorn, kalafilee riivsaiaga jne), sest toidule lisanduvad pakendi toksilised molekulid.

Vereuuringud näitavad, et inimestel, kes tarvitavad sageli toiduvalmistamisel mikrolaineahju, väheneb veres hemoglobiini sisaldus, suureneb kolesterooli sisaldus, suureneb leukotsüütide sisaldus (st arenevad patogeensed protsessid ja hävivad rakud). Näide reaalsest juhtumist USA haiglas, kui medõde arvas, et pole vahet, kus külmutatud vereplasmat sulatada. Kuna veresulatuspreparaat oli kaugel, siis valis ta mikrolaineahju. Selliselt ülessoojendatud vereülekanne põhjustas patsiendi surma.

Seotud lood:

Toiteainetes lõhutakse ära või vigastatakse nendes sisalduvate mõnede rakkude membraanid, mis enam ei kaitse rakke nendesse tungivate mikroorganismide eest. Sellised rakud tekitavad inimese organismis patogeenseid protsesse, ei ole enam kõlblikud toetama enesetaastamis- ja iseravimisprotsesse organismis.

Toidu valmistamisel mikrolaineahjus tekivad lihas, piimas ja tooretes juurviljades kantserogeenid. Kantserogeenid tekivad ka sügavkülmast võetud toiduainete sulatamisel mikrolaineahju sulatusreziimil.

Loe veel

Sagedase mikrolaineahju kasutamise tulemusel võib suureneda vererõhk, tekkida närvilisus, peavalud, peapööritus, valud silmades, unetus, ärrituvus, valud kõhus, juuste väljalangemine, keskendumisvõime kadumine, pimesoole põletikud, katarakt, viljatus, vähk. Need sümptomid võivad avalduda pikaajalisel mikrolaineahju kasutamisel (aastad), aga avalduvad eriti kiiresti siis, kui inimesel on stress või südamehaigused. Kui ülalnimetatud tunnused tekivad, siis esmajärjekorras tuleb täielikult loobuda mikroaineahju kasutamisest (viska prügimäele)! Seejärel soovitame uurida teisi sümptomeid tekitavaid põhjusi ja lõpuks hakata taastama organismi.

Sama halvad mõjud on mikrolaineahjul ka väikelapse arenevale organismile, mis põhiliselt avalduvad sümptomitena alles siis, kui ta on juba 8-10 aastane. Lapse tervis on tähtsam, kui mugavus, mida annab lapsevanematele ja vanavanematele mikrolaineahju kasutamine

Autor: Virgo Mihkelsoo

Allikas: Remedyway.ee

Loe lisaks: Maailma Terviseorganisatsioon: töödeldud liha koht on vähkitekitavate ainete nimekirjas koos sigarettide, alkoholi, asbesti, arseeni ja plutooniumiga

Närimiskumm - üks mürgisemaid tooteid toidupoes

11 kõige olulisemat toiduainet, mida iga naine peaks sööma

Superviljad: 20 maitsva vilja haigusipeletavad omadused

KOMMENTEERI!